0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DOLAZAK U CRVENU ZVEZDU: Šampion pojačava konkurenciju na sredini terena!

Objavljeno: 26.01.22 u 11:30

Crvena zvezda dobija novo lice na pripremama

Reč je o Ognjenu Mijailoviću, zadnjem veznom fudbaleru Mačve iz Šapca. ‘Crveno beli’ još uvek vagaju neko od  zvučnih imena, u medijima su se pominjali fudbaleri iz Šerifa, Banjac iz TSC-a, ali je prvo ime koje je došlo na stadion Rajko Mitić ove zime upravo Mijailović. Kako saznaje Mozzart Sport, mladi vezni igrač večeras bi trebalo da stigne u Antaliju, a jedina je dilema da li će odmah biti član srpskog šampiona ili će biti prosleđen na pozajmicu u Grafičar.

Momak rođen u Šapcu 2003. godine je za Mačvu debitovao u sezoni 2019/20, a do sada je za ekipu iz grada na Savi odigrao 23 utakmice, a još uvek čeka na prvi gol. Mijailović, međutim, nije želeo da produži ugovor pa je poslat u omladinsku ekipu Mačve, samim tim mladi zadnji vezni nije video previše fudbala ove sezone.

On bi trebalo da bude zalog za budučnost Zvezde, a takođe ako ostane u sastavu Dejana Stankovića, ovog proleća definitivno može da pojača konkurenciju za bonus igrača u ekipi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter