0
Fudbal

FOTO: FSS

DELEGACIJA FSS U KATARU: Srpska zastava se vijori u Dohi, doktor Aleksandrić gost klinike Aspetar!

Objavljeno: 26.01.22 u 15:32

Orlove čekaju odlični uslovi.

Vreme u Dohi delegacija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa direktorom Stevanom Stojanovićem iskoristila je da obiđe gradsko šetalište Korniš gde se na poseban način najavljuje Svetsko prvenstvo u Kataru.

FOTO: FSS

Veliki plato na obali zaliva ukrašen je zastavama država koje su do sada obezbedile plasman na Mundijal i među kojima se nalazi naravno zastava Srbije, po zvaničnom redosledu plasmana osme selekcije na završnom turniru šampionata sveta. Kao posebna atrakcija izdvaja se i sat koji odbrojava vreme do početka turnira. Reprezentacija Srbije protivnike na SP u grupnoj fazi saznaće na žrebu u Dohi 1. aprila. Mundijal u Kataru održava se od 21. novembra do 18. decembra.

FOTO: FSS

Doktor A tima fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Aleksandrić tokom boravka u Dohi bio je gost „Aspetar“ bolnice, jedne od najboljih klinika na svetu za ortopediju i sportsku medicinu.

Obavio je razgovore sa načelnikom hirurgije doktorom Baširom Ahmedom Zikrijom o različitim usko stručnim medicinskim procedurama koje se primenjuju u „Aspetaru“, inače jednom od globalnih lidera u saniranju povrede prednjih ukrštenih ligamenata. U ulozi domaćina tokom posete bio je i srpski hirurg zaposlen u „Aspetaru“ doktor Žarko Vučković nadležan za opštu i hirurgiju prepona, a Aleksandrića je pozdravio i direktor marketinga klinike gospodin Abdula Albluši.

FOTO: FSS

„Aspetar“ će tokom svetskog šampionata u fudbalu biti u medicinskom sistemu FIFA predviđenim za oporavak i rehabilitaciju sportista tako da će kompletne usluge moći da koristi i fudbalska reprezentacija Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter