1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan from leftGoran Zakaric Djordje Ivanovic Marko Jankovic Nemanja Miletic Milan Smiljanic look dejected Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DA LI TO PARTIZAN DOBIJA NOVOG POVRATNIKA: On želi nazad u Humsku, ali pita se i Stanojević!

Objavljeno: 26.01.22 u 14:46

To mu je prioritet.

Reprezentativac Crne Gore i doskorašnji fudbaler Beitara Marko Janković, želi da se vrati u Humsku. Naime, nakon raskida saradnje sa izraelskim klubom, u stranim medijima se pojavila informacija da će karijeru nastaviti u Grčkoj ili Turskoj, ali očigledno nije tako.

Sportski žurnal navodi da izvori bliski Jankoviću javljaju da je za njega prioritet povratak u Partizan. Ipak, jedan od problema pri tom potencijalnom transferu, mogla bi da bude i visoka plata koju je imao u Izraelu.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Cukaricki v Partizan
Marko Jankovic
Beograd, 30.10.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pored svega toga, naravno, potrebno je i da se trener crno-belih Aleksandar Stanojević složi sa ovim transferom. Ne treba zaboraviti da je za Partizan trenutno prioritet pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, kao i da se za njim aktivno traga.

Svakako, dolazak Jankovića ne bi bio loš potez i sigurno bi unapredio igru vicešampiona Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter