0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Vozdovac Super Liga 1.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

STANKOVIĆA ODUŠEVILI POJEDINI IGRAČI: Igrali su bez straha i sa dosta drskosti – treba im dati samopouzdanja!

Objavljeno: 25.01.22 u 19:25

Zadovoljan je pristupom.

Fudbaleri Crvene zvezde su u prom pripremnom meču remizirali sa ekipom Maribora. Rezultat je bio 1:1, a jedini pogodak za crveno-bele postigao je novajlija Ohi Omoižuanfo. Trener srpskog šampiona Dejan Stanković, nakon susreta je istakao da su ga obradovala deca koja su igrala bez straha, kao i da ima prostora za napredak.

– Drago mi je što je bila prava takmičarska utakmica. Nama je bila prva posle jakog perioda. Mnogo smo radili i ja sam zadovoljan sa oba poluvremena. Obradovala su me deca, igrali su bez straha, sa dosta drskosti. Bilo je dobrih stvari, bilo je stvari koje je rad zamaskirao a koje će biti u redu i bilo je onih koje moramo da popravimo. Da ispravimo greške i nastavimo sa radom, počeo je Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

Potom se osvrnuo i na novajliju Ohija, koji je postigao jedini pogodak za Zvezdu.

– Ohi je dao gol, radio je ono što smo tražili. Sa njim ćemo dobiti dosta, pre svega “dubinu” i protok lopte. Dobio je neki udarac, odigrao je 45 a trebalo je 60 minuta. Zadovoljan sam.

Za sam kraj, još jednom se osvrnuo na mlade igrači, koji znaju šta je Zvezda, rekavši da je oduševljen.

– Deca dolaze iz omladinske škole, znaju šta je Zvezda, treba im dati samopouzdanja, potapšati po ramenu. Rekao sam im da užuvaju i da se opuste. Oduševili su me, zaključio trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter