0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić

PROLETER PAO NAKON PREOKRETA: Poraz na startu priprema! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.22 u 17:27

Proleter je trećeg dana na pripremama u Antaliji odigrao i prvu utakmicu,protivnik je bila ekipa Akron iz Rusije za koju nastupa Ivan Rogač.

Za Proleter utakmicu su počeli Nikola Petrić, Branislav Milošević, Nikola Marjanović, Ognjen Mitrović, Jovan Ilić, Branislav Jovanović, Lazar Kojić, Nikola Ninković, Andrija Kaluđerović, Veljko Ilić (Kadir Pepić, Stahinja Ilić), David Dunđerski.

FOTO: Jelena Grlić

Početak utakmice je obilovao čvrstim duelima na sredini terena sa dosta greška na obe strane. U 13. minutu sjajna akcija Proletera, upravo ono što su uvežabavali na treningu. Lopta sa desne strane, centaršut Brane Miloševića i Andrija Kaluđerović dokazuje svoju klasu i glavom spušta loptu u mrežu Rusa! 1:0 za Proleter. Ovaj gol kao da je dao krila igračima Proletera, akcije su se nizale kao na traci, David Dunđerski je probijao po desnoj a mladi Veljko Ilić po levoj strani.

U 33. minutu greśku zadnje linije Proletera koristi napadač Akrona Dimitrij Jefremov, izlazi sam na golmana Petrića i postiže gol za 1:1.

U nastavku trener Proletera Dušan Bajić ubacio je novih jedanaest igrača: Filip Nović, Nebojša Skopljak, Đorđe Vladisavljević, Marko Vukasović, Stefan Tomović, Matija Gluščević, Strahinja Stojanović, Kun Bertalan, Veljko Mladenović, Stefan Mihajlović, Godsvil.

U 65. minutu Rusi dolaze do prednosti od 2:1, strelac je bio Svjatoslav Kožedub. Ovim rezultatom je okončan susret!

FOTO: Jelena Grlić

Sutra se nastavlja ritam od po dva treninga dnevno, a sledeći meč Proleter igra 28. januara protiv ekipe iz Azerbejdžana. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter