0
Fudbal

FOTO: @FCPorto

PREMIJERLIGAŠ SPREMA BOMBU: Da li je on šraf koji im nedostaje?

Objavljeno: 25.01.22 u 17:24

Krilni fudbaler blizu selidbe u Englesku

Totenhem pod Antonijom Konteom izgleda dosta bolje, ali je i dalje efikasnost problem tima iz severnog Londona. Kako novinar iz Portugala, Pedro Sepulveda, javlja, put Ostrva bi trebao krenuti Kolumbijac Luis Dijaz. Krilni fudbaler Porta ove sezone igra odlično a italijanski stručnjak u njemu vidi zamenu za Sona koji će nekoliko nedelja biti van terena.

Sepulveda navodi da je ponuda koju Totenhem šalje vredna oko 45.000.000 evra i da bi kroz još neke bonuse da cifra mogla da poraste za još deset miliona i da klub sa Dragaa ima 48 sati da odgovori na ponudu engleske ekipe.

Momak rođen u Barankasu na severu Kolumbije može podjedanko dobro da se snađe na oba krila a u Portugal je došao 2019. godine Atletiko Huniora. On se istakao kao jedan od najboljih igrača Porta u proteklom periodu i učestvovao je u prošlogodišnjem pohodu ‘Zmajeva’ ka četvrtfinalu Lige šampiona a u ovoj takmičarskoj godini do sada je postigao 16 golova i 6 asistencija na 28 utakmica u svim takmičenjima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter