0
Fudbal

FOTO: screenshot/youtube/sportklub

PONOVO GRUBO U AFRICI: Dva crvena kartona, potres mozga zvede Premijerligaša! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.22 u 19:19

Favorit prošao u četvrtfinale

Fudblaeri Senegala plasirali se u narednu rundu Afričkog kupa nacija nakon što su rezultatom 2:0 savladali reprezentaciju Zelenortskih ostrva koja je meč završila sa 8 igrača u polju. Utakmicu je takođe obeležila povreda glave krila Liverpula Sadia Manea koji je napustio igru u 70. minutu.

Senegal je napadao gotovo celu utakmicu i oslabljenom protivniku nisu dopustili da stvori šansu. Prvi crveni karton na meču je dobio Patrik Andrade fudbaler Karabaga koji je isključen zbog grubog starta nad Maneom u 21. minutu. Potom nešto pre isteka sat vremena igre teren je napustio i golman ostrvljana, Vozinja ponovo zbog sudara sa Maneom. Nekoliko minuta kasnije upravo Mane je i načeo odbranu protivnika golom u 63. minutu a konačan rezultat je postavio Bamba Deng, igrač Marseja, u nadoknadi vremena.

Fudbaler Liverpula je morao da napusti igru nakon sudara jer se našao na travi nekoliko minuta po povredi, te je odmah poslat na dalja testiranja kako bi se ustanovilo da li ima neke opasnije povrede glave. Iako nisu uspeli da postignu gol sve dok nisu imali dva igrača više ‘Lavovi Terange’ su protivniku dopustili svega dva šuta na svoj gol za celu utakmicu. Senegal čeka u narednoj rundi boljeg iz duela Malija i Ekvatorske Gvineje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter