1
Evrokup

FOTO: FK Partizan/Dragana Stjepanović

PARTIZAN POLUVREME: ‘Crno beli’ u dvocifrenom zaostatku, Kazahstanac briljira!

Objavljeno: 25.01.22 u 18:54

Završeno prvo poluvreme duela Turk Telekoma i Partizana

U toku je meč 11. runde Evrokupa a košarkaši Turk Telekoma u Ankari dočekuju Partizan. Odlično su izabranici Željka Obradovića odigrali prvi meč protiv Turaka ove sezone pobedivši ih ubedljivo na domaćem terenu 85:59. 

Košarkaši Henrika Rodla su dosta motivisanije ušli u susret nego u Beogradu pa je utakmica bila u egalu gotovo čitavu prvu četvrtinu. Početni period obeležio je sjajan šut Telekoma za 2, koji je bio na 80 procenata kao i jako loša slobodna bacanja ‘Crno belih’, samo 2/7 sa linije penala.

Druga četvrtina je počela serijom domaćina koji je otišao na plus 11 u jednom momentu, da bi se gosti iz Beograda vratili -6. Ipak Turk Telekom je dodao gas i ponovo napravio dvocifrenu razliku, koja je u jednom trenutku iznosila i +13??

Najbolji u redovima ekipe iz Ankare jeste Entoni Klemons, reprezentativac Kazahstana i bivši igrač Igokee. Plejmejker je ubacio 14 poena bez promašaja, i na to dodao 3 asistencije za ukupan indeks korisnosti 20. Što se Partizana tiče najbolji su Matijas Lesor sa 8 (2/8 slobodna bacanja), odnosno Kevin Panter sa 7 poena koliko ima i Aleksa Avramović. Partizan je sa linije penala na slabih 42 posto, dok su sa distance šutirali 28 procenata.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Pre utakmice Željko kaže da je Turk promenio trenera, i da znaju kako ce protiv njihove igre! Turk šutira 15 otvorenih šuteva, vecinom za 3 poena. Bilo je i dvojki !!?? Napad nižerazredan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter