0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: Diego Costa of FC Chelsea celebrates the scoring the goal during the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OVO JE MALO KO OČEKIVAO: Na pomolu transfer senzacija, reprezentativac Španije stiže kod Riberija! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.22 u 21:46

Cilj kluba je opstanak u eliti!

Poznat je kao čovek koji voli izazove, uvek željan dokazivanja, a neprestano se priča o njegovom
vrućem temperamentu. Reprezentativac Španije, brazilskog porekla, na korak je od novog ugovora. U pitanju je Dijego Košta, koji je u završnoj fazi pregovora sa Salernitanom, prema tvrdnjama italijanskih medija.

Klub se trenutno nalazi na 19. poziciji u Seriji A, a nedavno je uspeo da ‘preživi’ ozbiljne finansijske probleme i pronađe novog vlasnika. Salernitana je to uspela poslednjih dana 2021. godine i sada ima samo jedan cilj – opstanak u elitnom rangu.

Novi generalni direktor kluba, Valter Sabatini, vredno radi na dovođenju pojačanja. Njegova glavna meta je Dijego Košta. Tamošnji mediji tvrde da su svu lični uslovi na relaciji igrač – klub već dogovoreni. Ozvaničenje saradnje može se očekivati u narednim danima.

Košta je prethodne sezone nastupao za Atletiko Mineiro. Iskusni golgeter je osvojio šampionsku titulu u Brazilu sa čuvenim klubom. Dijego je tokom uspešne karijere nastupao za Bragu, Penafiel, Atletiko Madrid, Seltu, Albasete, Valjadolid, Rajo Valjekano, Čelsi i Atletiko Mineiro. Za nacionalni tim Španije zabeležžio je 26 nastupa.

U ekipi Salernitane već nastupa legendarni Francuz, Frank Riberi. Nema sumnje da će navijači biti oduševljeni, ako u nastavku sezone dobiju priliku da gledaju tandem Košta – Riberi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter