0
Odbojka

FOTO: OK Vojvodina

ODBOJKAŠI VOJVODINE NAPRAVILI PRAVI PODVIG: Savladan je Zenit u Rusiji!

Objavljeno: 25.01.22 u 20:26

Sjajna predstava srpskog tima.

Odbojkaši Vojvodine su u 4. kolu grupe D Lige šampiona savladali Zenit rezultatom 3:0 (25:15, 25:21, 25:21). Trener srpske ekipe Slobodan Boškan u Rusiji nije mogao da računa na nekoliko igrača.

Duel su propustili Andrija Vilmanović, Kamil Baranek, Stefan Negić i Radoslav Parapunov, dok za Zenit nisu zaigrali Jegor Kljuka i Viktor Poletajev.

Najefikasniji u redovima Vojvodine bio je Zečević sa 16 poena, dog su ga pratili Mehić sa 12 i Čubrilo sa 10 poena. Na drugoj strani Voronkov je zabeležio 15 poena.

U narednom, 5. kolu Lige šampiona, Vojvodina će dočekati nemačku ekipu Berlin Risajkling Volej u Novom Sadu. Taj susret na programu je 9. februara od 18 časova.

Vojvodina ima još 2 susreta u grupnoj fazi, a odigraće ih protiv Benfike. Meč 3. kola odigraće se u četvrtak 17. februara, dok će se duel 6. runde igrati 16. februara u Lisabonu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter