0
Fudbal

FOTO: Instagram/mb459

NE MOGU ONI BEZ ‘SUPER MARIA’: Manćini čudnom odlukom šokirao svet – Mario Baloteli ponovo u reprezentaciji Italije!

Objavljeno: 25.01.22 u 13:21

Ponovo će nositi dres italijanske reprezentacije.

Nema sumnje da je Mario Baloteli jedan od najkontroverznijih fudbalera današnjice, u prošlosti više se govorilo o njegovim ispadima nego o kvalitetima koje poseduje.

Ono što je mnoge šokirali, jeste to da se popularni ‘Super Mario’ našao na spisku Roberta Manćinija za reprezentativno okupljanje Italije od 26. do 28. januara. Na spisku čuvenog trenere našlo se 35 igrača, koji će se naći u sklopu priprema za utakmicu protiv Severne Makedonije 24. marta u Palermu i u okviru plej-ofa za Svetsko prvenstvo u Kataru koje će se održati ove godine.

Baloteli trenutno nosi dres turske Adane, tima koji je ove godine napravio najveće iznenađenje u tamošnjem prvenstvu, pošto zauzima četvrto mesto na tabeli, a ‘Super Mario’ je postigao osam golova i upisao tri asistencije.

Poslednju utakmicu u dresu italijanske reprezentacije Baloteli je odigrao 28. maja 2018. godine, kada su Azuri odigrali prijateljski meč protiv Saudijske Arabije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter