0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Kris Pol pokazao da ‘bez starca nema udarca’ – Vučević dominirao protiv Oklahome!

Objavljeno: 25.01.22 u 09:18

Košarkaši Čikago Bulsa pobedili su Oklahomu Siti na gostujućem parketu rezultatom 111:110.

Iako Čikago nije mogao da računa na Aleksa Karuza, Lonza Bola i Demara Derozana, uspeli su Bulsi da skupe snage i ostvare novi trijumf. Nažalost, srpski košarkaš Aleksej Pokuševski ponovo nije dobio šansu da pokaže zbog čega je doveden u najjaču košarkašku ligu na svetu.

Najbolji igrač u pobedničkoj ekipi bio je Nikola Vučević sa 26 poena i 15 skokova, uz četiri asistencije i tri blokade. Pratio ga je Lavin sa 24 poena, dok je Dosunmu ubacio 23 poena.

Sa druge strane, Gildžes-Aleksander se istakao sa 31 poenom i 10 asistencija, Dort je ubacio 16 a Muskala je meč završio sa 14 poena.

I Finiks Sansi su sinoć slavili, pošto su kod kuće pobedili Jutu Džez sa 115:109. Sanse je do novog trijumfa predvodio maestralni Kris Pol, koji je meč završio sa 27 poena, 9 skokova i 14 asistencija.

Sjajni plejmejker je sinoć postigao najviše poena ove sezone. Pratio ga je Buker sa 33, kem Džonson je dodao 20 a Bizmak Bijombo je upisao 16 poena.

Na drugoj strani istakli su se Klarkson sa 22 i Forest sa 17 peona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter