0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

NAVIJAČIMA BARSE ODMAH PRORADILA MAŠTA: Ćavi i Mesi na tajnoj večeri, mnogi su pomislili da se sprema čudo – ali evo kojim povodom su se njih dvojica sastali! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.22 u 15:35

Staro društvo ponovo sedi za istim stolom.

Proslavljeni fudbaler Lionel Mesi sinoć je boravio u Barseloni, povodom rođendana Ćavija Hernandeza. Njih dvojica su dugo vremena igrali zajedno na Kamp Nou, a sada se druže i van terena. Pored Mesija, pozivnicu za rođendan dobili su još Serhio Buskets i Đordi Alba.

Kada je Mesi uočen u Barseloni, navijačima katalonskog kluba je svašta palo na pamet. Potajno su se nadali da bi njihov ljubimac ponovo mogao da obuče dres slavnog tima, međutim povod je bio potpuno drugačiji.

Ovu situaciju prokomentarisao je čuveni novinar Ašraf Ben Ajad, koji je vrlo blizak sa Argentincem.

Mesijev odnos sa Ćavijem i Busketsom je snažan godinama unazad. On je bio jedan od prvih koji je Ćaviju čestitao povratak u klub. Mesi koristi svaku priliku da otputuje u Barselonu, mnogo više nego što možete i da zamislite. Mesi i dalje voli klub, bez obzira na način na koji je morao da ode. Njegova ljubav i povezanost sa Barsom su večni – rekao je Ajad.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter