0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAJBOLJI SE VRAĆA NA TEREN: Poznato gde bi Novak trebao da otvori sezonu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.22 u 19:45

Novak Đoković svoju godinu počinje u februaru!

Nakon skandala oko deportacije Novaka Đokovića i njegovom neučestvovanju na tzv. ‘Otvorenom’ prvenstvu Australije poznato je gde bi prvi reket sveta mogao da započne svoju sezonu. Novak je prijavljen na turnir u Dubaiju, koji spada u kategoriju ATP Serije 500. Đoković je tu već 5 puta osvajao titulu, najskorije 2020. godine kada je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa.

Pored najboljeg tenisera svih vremena, na turniru u UAE od prvi 20 tenisera naći će se još i Andrej Rubljov, Feliks Ože-Alijasim, Janik Siner, Hubert Hurkač, Denis Šapovalov, Aslan Karacev, Roberto Bautista Agut i Gael Monfis. Konkurencija je prilično jaka kada se uzme u obzir trenutna forma pomenutih učesnika.

Za turnir u Dubaiju prijavljen je i Filip Krajinović kao i Marin Čilić, a prema trenutnom spisku na turniru u Dubaiju bi na teren mogao da se vrati i hrvatski teniser Borna Ćorić.

‘Dubai Tenis Championships’ počinje 14. februara a titulu brani Aslan Karacev koji je prošle godine u finalu pobedio Lojda Herisa sa 2:0 u setovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter