0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MOŽE ZVEZDA BOLJE: ‘Crveno-beli’ odradili prvu proveru, Ohi precizan na debiju! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.22 u 18:20

Zvezda remijem otvorila pripreme u Antaliji

Prva pripremna utakmica Crvene zvezde u 2022. godini završenia je bez pobednika. Šampion Srbije je remizirao sa Mariborom u utakmici koja nije imala previše tempa, a konačan rezultat je bio 1:1. Prvi gol u novom klubu postigao je Ohi Omoidžuanfo. 

Zvezda je nešto sporije ušla u utakmicu, Mariboru je ovo već treći meč na pripremama pa je tim iz Slovenije imao inicijativu u uvodnom delu utakmice. Strelac prvog gola na utakmici bio je bivši fudbaler Crvene zvezde, Vojvodine i Čukaričkog Ognjen Mudrinski iz praktično prve prave šanse na utakmici.

Nakon ovoga ekipa iz Srbije je bila bolji rival i stigla do izjadnačenja na isteku pola sata igre golom Ohija koji je nakon pasa Nenada Krstičića bio snalažljiviji od odbrane rivala i uspeo da gurne loptu pored golmana Maribora. Zvezda je napadala do kraja poluvremena ali nije uspela da preokrene rezultat. Drugo poluvreme je bilo sa dosta manje dešavanja i jedinu pravo šansu imao je Aleksandar Kataiji iz slobodnog udarca-

Ovo je prva provera Zvezde u Antaliji a za tri dana je očekuje susret sa austrijskim LASKom, a nakon toga i sa Šjahtorom iz Donjetska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter