0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Napred „lavovi“ i crno-beli

Objavljeno: 25.01.22 u 10:47

Ovih dana odlučuje se o prolasku u četvrtfinale na Afričkom Kupu nacija, kao i o polufinalu Evropskog prvenstva u rukometu, uz naravno standardnu fudbalsku ponudu u MerkurXtip-u.

Bonus par za danas je sa meča Senegala i Zelenortskih Ostrva, a predloženi tiket je naša vizija za danas.

Senegal– Cape Verde 1B(1.72)

Senegal je i dalje glavni favorit za osvajanje Afričkog Kupa nacija, iako je u grupnoj fazi sakupio pet bodova i postigao samo jedan gol i to u pobedi protiv Zimbabvea. Mnogo se više očekivalo od „lavova“ koji za sada imaju problem sa efikasnošću, ali se ipak kotiraju kao tim koji može do trofeja. Zelenortska Ostrva su praktično pobedom nad Etiopijom obezbedili drugu fazu, ali su pokazali da nisu za potcenjivanje jer su sa Kamerunom odigrali 1:1. Ipak, šanse Senegelaca su veće što potkrepljuje činjenica da su u sva četiri meča do sada bili bolji od „ajkula“.

Turk Telekom– Partizan H2 (5.5) (1.85)

Partizan i Huventud će se do kraja grupne faze Evrokupa boriti za prvo mesto, a još je u konkurenciji Lokomotiva Kubanj. Turk Telekom je na sedmom mestu sa polovičnim učinkom do sada i realno je da će se naći u osmini finala, ali crno-beli su favoriti u gotovo svakom meču koji igraju. Posle poraza od Lokomotive, Partizan je vezao dve pobede, a ona protiv Hamburga od 25 razlike prava je uvertira za ovo gostovanje u Ankari. U prvom delu sezone, crno-beli su kod kuće pobedili 85:59.

Germany– Russia H2 (-1.5)(1.73)

Nemačka i Rusija izgubile su šanse da se plasiraju u polufinale Evropskog prvenstva, ali je uvek zanimljivo gledati susret dve rukometne škole.Norveška, Švedska i Španija podeliće prve tri pozicije u grupi, a Nemci i Rusi igraće za prestiž. Očekivalo se više od ove dve reprezentacije, ali su problemi sa zaraženim igračima uzeli danak i nisu uspeli da pariraju zdravijim i spremnijim ekipama. Rusi su nesrećnim nerešenim ishodom sa slabom Poljskom zatvorili sebi vrata polufinala, a Nemačka je u seriji od tri poraza. Odavno nisu igrali međusobni meč, a na poslednjem, na Svetskom prvenstvu 2019. godine, bilo je 22:22.

Antwerp– St. Truiden 1&D2+ (2.42)

Antverpen igra za sada sjajnu sezonu i pokazuje da prošlosezonski dobar plasman nije bio slučajan. Trenutno je treći na tabeli, sa samo bodom manje od Klub Briža, ali i mečom manje. Favorit je pred današnji susret sa Sent Tudenom jer je u poslednja četiri kola zaradio 10 bodova, a gosti u poslednjih osam mečeva imaju čak šest poraza. Gosti nisu odigrali nerešeno u poslednjih 12 mečeva pa postoji mogućnost da se i taj niz prekine, ali to bi danas trebao da bude maksimum što se Sent Trudena tiče. U prvom delu sezone Sent Truden je slavio kod kuće pobedu od 2:1.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter