0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Luka Jovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

JOVIĆ POSTAJE ‘KOPAČKA OD DRVETA’: Španski novinar ponovo kritikuje srpskog napadača, pogotovo mu zamera jednu stvar!

Objavljeno: 25.01.22 u 14:19

Ovo nije zaslužio…

Jeste da srpski napadač ima nešto skromniji učinak u dresu Real Madrida ove sezone, ali to nije povod da se na račun Luke Jovića upute žestoke kritike.

Naime, kolumnista španskog „Diario Sporta“ Alehandro Alkasar kritikovao našeg napadača, za kojeg je rekao da je ‘drvo’ od fudbalera.

– U Ančelotijevom timu postoji nekoliko igrača od kojih se očekuje više, ali od onih koji najviše frustriraju, prvi je srpski napadač. On je u trećoj sezoni u klubu i postaje ‘kopačka od drveta’, jer nikako ne može da postigne gol – napisao je Alkasar i potom dodao:

– Kup kralja je takmičenje u kojem treneri mogu da naprave promene i vide koji igrači mogu da pokažu nešto dobro, ali to nije slučaj sa Jovićem. U oba meča protiv Elčea, Srbin je igrao, a Real se mučio jer Benzema i Vinisijus nisu bili na svom nivou. Na dva meča, Real je imao 53 šuta na gol Elčea, postigli su četiri pogotka, a 17 od 21 igrača su šutirali na gol – samo Jović, vezista Valverde i dvojica golmana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter