0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic reacts Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA GOSTUJE U LJUBLJANI: ‘Očekuje nas izuzetno težak meč! Oni imaju kvalitet za sam vrh tabele’

Objavljeno: 24.01.22 u 09:18

Kapiten crveno-belih, Branko Lazić, izneo je očekivanja pred duel sa Cedevita Olimpijom.

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon tesnog poraza u Lionu, uputili su se preko Frankfurta pravo u Ljubljanu gde ih u ponedeljak od 18 časova očekuje meč 17.kola regionalne lige protiv domaćina Cedevita Olimpije.

Ovo će biti drugi duel dve ekipe ove sezone, u prvom koji je odigran polovinom oktobra crveno-beli su slavili nakon velikog preokreta u Beogradu 79:64.

Pred susret sa jednom od najboljih ekipa u ABA ligi, oglasio se kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić.

-Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja se znatno pojačala u prethodnom periodu i pokazala da ima kvalitet za sam vrh tabele. Samim angažmanom Ferela, pa Omića i konačno Dragića, uz dobar i iskusan sastav koji su već imali, pokazali su i pokazuju svoje ambicije u ovom takmičenju u nastavku, i moraćemo da odigramo izuzetno dobru i čvrstu utakmicu sa puno energije kako bi došli do rezultata. Nismo imali previše vremena nakon meča u Lionu, ali ćemo se potruditi da taj slobodni period  iskoristimo maksimalno kako bi spremni dočekali meč u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije – rekao je kapiten Crvene zvezde.

Tokom sledeće nedelje crveno-bele očekuju još dve utakmice, teško gostovanje u Pireju Olimpijakosu, a nakon toga i meč 18.kola regionalne lige sa Mornarom u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter