0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Cedevita Olimpija/Ales Fevzar

TRENER CEDEVITE LJUT: ‘Sudije su odlučile pobednika!’

Objavljeno: 24.01.22 u 21:56

Trener Cedevita Olimpije smatra da je njegova ekipa oštećena u duelu sa Crvenom zvezdom u 17. kolu ABA lige.

Crveno-beli su slavili sa 83:82 u poslednjim momentima utakmice, a trener ekipe iz Ljubljane Jurica Golemac smatra da su sudije bile te, koje su odlučile utakmicu.

– Jedna dobra utakmica, igrači su odigrali do zadnjeg atoma snage. Čestitam Zvezdi na pobedi, zasluženo su došli do nje. Žao mi je što je tako, ali sudije su danas odlučile pobednika, kazao je Golemac.

On je otkrio da je njegov klub tražio da se meč igra u nedelju, jer u sredu igraju u Francuskoj duel Evrokupa.

– Sigurno, moramo već opet na put. Mi smo tražili da se utakmica igra u nedelju, ali je Zvezda želela da se igra u ponedeljak zbog Evrolige. Zato već sutra putujemo rano ujutru.

Golemac je prokomentarisao i partiju Džejkoba Pulena koja je bila veoma loša jer nije imao ni poen, a indek koji je imao je ‘minus sedam’.

Ferel je imao problema sa faulovima, tako da je Pulen preuzeo ulogu na toj poziciji. Govorili smo sve vreme da mora da napada, danas nije bio njegov dan, kazao je Golemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter