0
Fudbal

FOTO: FSS

‘TEŠKO JE PRIČATI BILO ŠTA, MORAMO DA PRETRPIMO KRITIKE’: Selektor ‘orlova’ razočaran nakon jučerašnjeg debakla, traži krivicu u samom sebi!

Objavljeno: 24.01.22 u 15:23

Srbija je juče pretrpela težak poraz od Ukrajine (1:6) u utakmici drugog kola grupe A Evropskog prvenstva u futsalu.

Utakmica je bila rešena već na kraju prvog poluvremena, kada su Ukrajinci stekli ogromnu prednost (0:4). Nakon meča, selektor Dejan Majes nije bežao od odgovornosti.

Teško je pričati bilo šta posle ovakve utakmice. Do sada smo obično bili u situaciji da pričamo o lepim stvarima, ali došao je i taj dan da moramo da pretrpimo kritike. Žao mi je što su ovi momci doživeli ovo što su doživeli, jer mislim da nisu to zaslužili – rekao je selektor Orlova, a potom dodao:

Polazim od sebe i tražim krivicu u sebi na prvom mestu. Ova ekipa je moj izbor i moj odraz i obraz na terenu. Nemam jasno objašnjenje šta se desilo, pripremali smo utakmicu kao i do sada što smo pripremali utakmice. Olako smo primili prvi gol, pa autogol i sve je krenulo nizbrdo.

Majes je otkrio i šta je to poremetilo njegov tim.

Nismo imali snage da s’e izdignemo iz te situacije. Posle trećeg gola pokušali smo tajm-autom da presečemo događaje na terenu i dogovorili smo se da probamo našim starim receptom koji je do sada davao rezultate. Zahtev je bio da ne jurimo rezultat nego da polako smanjujemo prednost protivnika. Međutim, odmah posle tajm-auta primili smo četvrti gol koji nas je potpuno poremetio – rekao je selektor Srbije.

Srbija se u 3. kolu sastaje sa Holandijom 28. januara (20.30).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter