2
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Filip Cukanovic

TERZIĆ PROGOVORIO O PIKSIJU: ‘Za ljubav je potrebno dvoje! Lično sam mu čestitao, a on na ‘Marakanu’ ne dolazi već 15 godina!’

Objavljeno: 24.01.22 u 10:51

‘Moj sin radi u ozbiljnoj građevinskoj firmi. Istina je da smo on i ja stavili stan pod hipoteku zbog Zvezde!’

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, gostovao je u jutarnjem programu TV Prva. Vodeći operativac aktuelnog šampiona Srbije govorio je o odnosu sa selektorom naše reprezenatcije, Draganom Stojkovićem Piksijem.

-Moja obaveza je da branim interese Crvene zvezde. Ne može selektor da kaže, makar to bio Dragan Stojković Piksi, da je sada prvenstvo regularno kada je Partizan bio prvi, a nije bilo kada je Crvena zvezda bila šampion. To posle kažu iz Partizana i saznamo da je Partizan involviran u rad saveza. Nemam lični sukob sa Piksijem, prvi sam mu javno čestitao plasman na SP u Katar. Što on kao legenda Crvene zvezde nikada nije javno čestitao klubu uspehe u Evropi. Za ljubav je potrebno dvoje. Podržao sam ga da preuzme reprezentaciju, rekao sam mu da prihvati posao. Imali smo dogovoren ručak na koji nije došao. Neka dođe na Marakanu na kafu. Ne znam što ne dolazi u klub već 15 godina. Mi hoćemo da širimo ljubav. Nema sukoba zbog sina Kostadina. Moj sin radi u ozbiljnoj građevinskoj firmi. Istina je da smo on i ja stavili stan pod hipoteku zbog Zvezde – poručio je Terzić.

Lazetića su tražili Milan, Atletiko, Salcburg, Fiorentina i Zenit. Transfer će da bude završen sa Milanom. Danas će da se potpiše ugovor, čeka se da Marko prihvati uslove i prođe lekarske preglede. Nas na godišnjem nivou omladinska škola košta 3,5 miliona evra godišnje i kao što vidite taj novac nam se duplo vraća. Petrović 99 posto ide u špansku ligu. Ponuda za Pavkova je odbijena. Kanzas je ponudio milion evra. Može da ode samo ako nađemo zamenu. Zvezda je veliki evropski klub, a da je tako govore dolasci najboljeg strelca iz Norveške Ohija i bivšeg reprezentativca Italije, Pićinija.

Generalni direktor crveni-belih poručuje da sa pojačanjima u januarskom prelaznom roku nije završeno.

Zvezda radi na dovođenju još novih igrača. Imamo na skeneru jednog igrača kvaliteta Sanoga.

Očekivalo se da će klub napustiti i mladi vezista, Veljko Nikolić.

Nikolić je imao letos ponudu od pet miliona evra, ali se on povredio protiv LASK-a. Nije igrao jesenas zbog toga, a ne zbog odluke Stankovića. Sad mu je cena pala, nije igrao i stariji je – zaključio je Zvezdan Terzić.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezdade KUME, ti si najhrabriji međ nas „cigani“… Niko BRE, nesme ni da prdne(da prostiš na izraz) kad se Piksi pomene, a ti se odma unerediš.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter