1
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SJAJNA VEST: Đoković će moći da igra na Vimbldonu!

Objavljeno: 24.01.22 u 20:52

Prvi reket sveta Novak Đoković dobio je sjajne vesti iz Velike Britanije.

Vlada u toj zemlji je donela odluku da promeni uslove vezna za virus korona, pa će od 11. februara i nevakcinisani moći da uđu u tu zemlju.

To znači da će i Novak Đoković bez problema moći da se bori na tom grend slemu.

– Ukinućemo sva testiranja na koronavirus potpuno vakcinisanim pojedincima koji stižu u Englesku od 11. februara pa nadalje. Za one koji budu dolazili u Englesku, a nisu vakcinisani, moraće da odrade PCR test pre polaska kod nas i dva dana nakon dolaska. Svi putnici će i dalje morati da popune neophodne formulare, obajsnio je Grant Šarps, državni sekretar za saobraćaj.

0
0

1 Komentara

  1. Novak treba da shvati da se protiv njega vodi rat u svetu tenisa i daa se ne slika sa navijacima jer nije iskljuceno da mu podmetnu nekog pozitivnog ne bi li mu sprecili ucesce na turniru

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter