0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović

PRVO JUTRO U BELEKU: Crno-beli vredno rade od starta priprema!(FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.22 u 11:50

Trening oporavka uspešno završen!

U nedelju, 23. januara, ekipa Partizana je stigla u Belek gde će ostati do 6. februara 2022. godine.
Kako bi se odmah uveli u trenažni proces, crno-beli su odradili trening oporavka, da bi od ponedeljka ujutru krenuli sa predviđenim aktivnostima.

Sa početkom od 10:30č, počeo je trening u teretani, a potom i tehiničko-taktički deo na terenu. Kondicioni treneri, Aleksandar Tomić i Miša Filipović, izneli su plan rada:

-Što se jučerašnjeg dana tiče, bio je uvodni trening adaptacije u odnosu na deo koji smo imali u Beogradu. Kada govorimo o jutrošnjem treningu, radili smo i dalje na maksimalnom razvoju sile, odnosno snage, što je jedan od ključnih parametara u današnjem fudbalu.

Stručnjaci u crno-belom timu detaljnije su opisali metode rada.

-Utakmice kreću, ali smo mi još uvek u visokom intezitetu Noge će biti teške još određeni period, a onda kada se uđe u prave, takmičarske utakmice, biće sve bolje – rekao je Tomić.

Mladi igrači više vremena provode u tererani.

-Akcenat je na najmlađima kojima je to više nego potrebno. Rade intezivno i mnogo, a ostali po potrebi, zavisno od situacije.

Partizan će tokom dana odraiti još jedan trening na  terenima Kaya Resort u Beleku!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter