2
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

OVO JE BOMBA NAD BOMBAMA: Kuzmanović i Kačar ustaju iz fotelje i oblače dres Proletera – ekipa sa Slane Bare ‘puca visoko’!

Objavljeno: 24.01.22 u 18:05

Kačar i Kuzmanović kao pojačanja na terenu u borbi za 4. mesto!

Naime, danas smo u Antaliji prisustvovali jednom jako zanimljivom razgovoru između generalnog direktora Proletera Amira Bislimija i novog sportskog direktora Zdravka Kuzmanovića!

Dok smo putovali automobilom prema sporskom kompleksu Papilon gde smo trebali da gledamo meč TSC-a i ekipe iz Šri Lanke, razgovor je tekao ovako:

Kuzmanović: Amire, kad bi mi dao mesec dana da se spremim fizički i dovedem kilažu na onu iz Štutgarta (treba da smrša 5 kg), garantujem ti da bi pomogao ekipi da osvoji 4-5 mesto i plasman u Evropu!
Bislimi: Ajde, može?
Kuzmanović: Da, ali morao bih da budem najplaćeniji igrač?
Bislimi: Dajem ti ______ eura za 4 meseca!
Kuzmanović: 👀
Bislimi: Dajem i tebi i Kačaru po toliko!
Kuzmanović: Hoćeš da ubedim i Gojka?

FOTO: STARSPORT

U tom trenutku Bislimi promašuje skretanje za taj teren na koji smo krenuli…

Kuzmanović: Eto! Čim smo došli do dela sa parama, ti se zbuniš!

Ovo je bila jedna anegdota od danas, kao dokaz odlične atmosfere u ekipi sa Slane Bare. Ali s obzirom kakva iznenađenja se spremaju u Proleteru, ne bi nas čudilo i da Kuzmanović i Kačar zaigraju u prvenstvu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter