0
Evropske lige

Red Star’s Aleksandar Pesic Napredak - Crvena Zvezda super liga Srbije 29.4.1018. April 29. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NE JURI ZA LOVOM: ‘Šilja’ odbio poziv sa ostrva, doneo je odluku koja će šokirati mnoge! (FOTO)

Objavljeno: 24.01.22 u 18:32

Mogao je da ode na ‘ostrvo’ da igra za velike pare.

Iako je već bio viđen u dresu engleskog Hala, srpski napadač Aleksandar Pešić doneo je odluku da karijeru nastavi u Karagumruku, odnosno da ne menja sredinu.

On trenutno igra najbolji fudbal u životu, na 21 utakmici ove sezone postigao je 12 golova, pa nije ni čudno što se našao na radaru engleskog tima, koji je bio spreman da za popularnog ‘Šilju’ izdvoji ogroman novac. Na ime obeštećenja, Hal bi na račun turskog kluba uplatio između 3.000.000 i 4.000.000 evra, dok je srpskom golgeteru bio ponuđen ugovor na tri godine, sa platom između 1.700.000 i 2.000.000 po sezoni.

Ipak, Pešić se vodi time da nije sve u novcu, pa se putem svog Instagram profila zahvalio ‘tigrovima’ i njihovom predsedniku Adžunu Ilidžaliju.

– Ovom prilikom želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u svojoj fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neke od njegovih osobina. Još jednom želim da izrazim svoju zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Posle razgovora sa svojom porodicom, moram da kažem da sam ovih dana imao mnogo nedoumica i mnogo razmišljao. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odluku da ostanem u Istanbulu – napisao srpski napadač.

FOTO: Instagram/ @pesic45
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter