0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Zvezda i Asteras su sigurice

Objavljeno: 24.01.22 u 12:43

U četvrtak košarkaši Crvene zvezde gostuju Olimpijakosu u Atini, pa će meč sa Cedevita Olimpijom biti prava provera.

Beograđani su favoriti bez obzira na veći umor od rivala jer sigurno žele nastavak dobrog niza u regionalnom takmičenju.

Za današnji tiket izabrali smo još derbi susret Čempionšipa između Blekburna i Midlsbroa, kao i jedan meč osmine finala Afričkog Kupa nacija i „siguricu“ iz Grčke.

Cedevita Olimpija– Crvena zvezdaH2 (4.5) (1.90)

Zvezda je samo jednom kiksnula u Regionalnoj ligi i to na početku ove sezone na gostovanju Igokei, a sada ima 13 pobeda i jedan poraz i može se reći da je dominantna u ovoj ligi. Cedevita Olimpija je na petom mestu, a u nizu je od četiri vezane pobede pa neće biti lagan rival posebno na svom parketu. U prvom delu sezone bilo je laganih 79:64 za Zvezdu u Beogradu pa treba očekivati sličan epilog i večeras, bez obzira na ubitačan tempo odigravanja utakmica beogradskih crveno-belih širom Evrope.

Asteras– Smyrnis1-1 (2.33)

Apolon iz Smirne je poslednjeplasirani tim Grčke elite i smeši mu se velika borba za opstanak, najverovatnije sa Atromitosom. U 16 mečeva pobedio je samo jednom, a teško će taj učinak popraviti na današnjem gostovanju Asterasu u Tripoliju koji je na 8. mestu i želi proboj među prvih šest koji će doigravati za titulu. U prvom delu šampionata, Asteras je slavio pobedu u gostima i to minimalcem, ali danas se očekuje ubedljivija pobeda domaćina.

Guinea– Gambia NG (1.45)

Gvineja i Gambija sastaće se danas u osmini finala Afričkog Kupa nacija, a pobednik će u narednoj rundi ići na boljeg iz susreta Kamerun – Komorska Ostrva. Malo ko nešto puno očekuje od ovih reprezentacija u nastavku nadmetanja i spekuliše se da im je četvrtfinale maksimum pa danas treba očekivati borbu za svaki pedalj terena. Gambija je u grupi postigla tri gola, po jedan na svakom meču, dok je Gvineja postigla dva do sada pa ne treba očekivati raspucavanje, posebno zbog važnosti meča.

Blackburn– Middlesbrough1X&0-3 (1.85)

Blekburn i Midlsbro su u vrhu tabele i očekuje nas neizvestan duel. Blekburn se bori za direktan plasman u Premijer ligu, a gosti bi prolaz u grupu ekipa koje će razigravati za treće mesto u eliti. Takmičenje u Čempionšipu ušlo je tek u drugu polovinu pa ima još mnogo da se igra, ali svaki bod vodećim ekipama je veoma bitan jer je kvalitet lige veoma ujednačen i neće se gotovo ništa znati do poslednjeg kola. Blekburn je porazom u Halu prekinuo niz od osam vezanih pobeda, a Midlsbro je upisao 19 bodova u poslednjih sedam utakmica. U prvom delu sezone bilo je 1:1.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter