0
Domaći fudbal

Marko Lazetic (R) and Manuel Cafumana (L) Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LAZETIĆ JE GLAVNA TEMA U MILANU: Pioli nakon derbija sa Juventusom govorio o mladom napadaču!

Objavljeno: 24.01.22 u 09:47

Tokom dana se očekuje dolazak Lazetićevih zastupnika na stadion ‘San Siro’!

Mladi napadač Crvene zvezde, Marko Lazetić, sve je bliži dresu slavnog Milana. Nakon dugog vremenskog perioda, jedan fudbaler koji je rođen u Srbiji će obući dres čuvene ekipe sa stadiona ‘San Siro‘. Prema informacijama koje je preneo Mozzart Sport, Lazetić neće iskustvo u Italiji graditi kroz Primaveru, već će od samog starta biti priključen sastavu prvog tima.

Italijanski Skaj je objavio da će razgovori između kluba i Lazetićevih zastupnika početi već u ponedeljak, kada će oni stići u Milan. Reč je o transferu od pet miliona evra, a crveno-belima bi pripalo i 10 odsto od naredne prodaje mladog golgetera.

Fudbaleri Milana su u nedelju remizirali sa Juventusom, a po završetku derbija održana je konferencija za medije. Jedan od novinara upitao je trenera Rosonera za mišljenje o Lazetiću.

Lazetić? Prvo da sačekamo da dođe i ako uopšte dođe, pa ću da vidim šta zapravo može. Ako je klub reagovao i želi da ga angažuje, znači da se radi o talentovanom igraču – poručio je Stefano Pioli.

Očekuje nas da vidimo kako će se završiti pregovori, ali po svemu sudeći, Srbija će uskoro imati još jednog predstavnika u Seriji A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter