0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 14: Luka Milivojevic of Serbia reacts during the UEFA Euro 2020 Qualifier Group B match between Serbia and Luxembourg on November 14, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Luka Milivojević završava epizodu u Engleskoj, seli se u redove evropskog velikana?!

Objavljeno: 24.01.22 u 19:25

Postoje velike šanse da srpski as promeni sredinu do kraja prelaznog roka.

Poznati španski novinar Ektor Gomez, koji prati dešavanja u tamošnjem fudbalu, otkrio je da je Valensija zainteresovana da u svoje redove dovede Luku Milivojevića koji trenutno nosi dres Kristal Palasa.

Cilj španskog kluba je da u ovom prelaznom roku dovede nekoliko ozbiljnih pojačanja, pogotovo u veznom redu. Trener Havijer Bordalas smatra da je srpski reprezentativac jedan od ozbiljnijih kandidata da ‘popuni’ tu poziciju.

Pored Milivojevića, na radaru Valensije nalaze se još i Romin Dijavara, kao i Okaj Jokuslu.

Prema mišljenju pomenutog novinara, Luka Milivojević bi mogao da ima ‘prednost u ovoj konkurenciji’, pošto je dosta jeftiniji i odlično bi se uklopio u sistem 4-4-2.

Valensija se minule sezone borila za opstanak, dok ove zauzima 10. mesto u tamošnjem prvenstvu i jako blizu borbe za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter