0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DELIJE MOGU DA ODAHNU: Pićini odradio trening sa ekipom, danas je fokus bio na snazi i taktici! (FOTO)

Objavljeno: 24.01.22 u 14:22

Fudbaleri Crvene zvezde su danas u 11 časova po lokalnom vremenu nastavili sa napornim treninzima u Antaliji. Crveno-beli momci ponovo su radili na taktičkoj i fizičkoj pripremi.

Danas će na programu fudbaleri Crvene zvezde imati dva treninga, kao što je to i inače slučaj. Prvo su na teren sportskog centra „Kalista“ izašli u 11 časova, ovog puta fudbalere nije sačekao jak vetar, što nije bio slučaj prethodnih dana. Imali su izabranici Dejana Stankovića i ovog puta fizički i taktički zahtevan trening. Igrači su otpočeli rad na zasebnom delu terena, gde su bile postavljene sprave poput elastičnih traka, strunjača i fitnes lopti. Kondicioni trener Federiko Ponoćini je strogo vodio računa da svaki igrač odradi vežbu na najbolji mogući način.

FOTO: FK Crvena zvezda

Posle lakše povrede u trenažni proces se uključio i Pićini koji je pre svega radio na kondiciji i veoma brzo će se u punom kapacitetu priključiti ekipi, koja je i ovog puta u jutarnjim časovima odradila jak trening.

Ponovo su igrači bili podeljeni u dve grupe. Ofanzivci su uvežbavali akcije i završnicu, a za to vreme ostatak ekipe prošao je izuzetno naporan poligon vežbi snage. Vežbali su crveno-beli momci sa tegovima i medicinskim loptama, a nakon toga su i istrčavali sa dodatnim opterećenjem.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kasnije podeljene grupe su se zamenile, te su defanzivci uvežbavali taktički segment, a napadači radili na fizičkoj spremi.

Fudbaleri Crvene zvezde će se od 18 časova vratiti na teren, kada se očekuje isključivo taktička priprema, s obzirom na to da crveno-beli tim sutra očekuje prva pripremna utakmica protiv ekipe Maribora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter