Vladimir Vujasinovic Vaterpolo, finale kupa, Novi Beograd - Radnicki Kragujevac 12.28.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in , , ,

POTPUNO NEOČEKIVANO: Potres na Novom Beogradu – Vujasinović podneo ostavku, pogledajte šta je naveo kao razlog odlaska sa ove funkcije!

Vladimir Vujasinović više nije trener VK Novi Beograd, piše na sajtu kluba.

Vujasinović je podneo ostavku, a kao razloge napuštanja mesta šefa stručnog štaba naveo je nezadovoljstvo ostvarenim rezultatima:

Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije. Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim, da što pre izađu. Još jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom štabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha u daljem toku svih takmičenja – stoji u saopštenju Vujasinovića.

Povodom ostavke Vujasinovića oglasio se i predsednik VK Novi Beograd Nikola Malbaša:

Uprava vaterpolo kluba Novi Beograd juče je od strane našeg prvog trenera, Vladimira Vujasinovića, obaveštena da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim spostvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe. Izuzetno nam je žao što nas je sve ovakva situacija zatekla u sred sezone i što ekipa nije uspela da ispuni očekivanja našeg proslavljenog trenera i velikog čoveka. Nadamo se da će Vlada Vujasinović ostati deo našeg kluba i nastaviti da radi na projektu pravljenja jednog od najboljih vaterpolo klubova na svetu, koji smo pre par godina zajedničkim snagama sa njim i započeli – kaže Malbaša i dodaje:

Njegovo znanje, iskustvo, ime i sve ono što je uradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, bi nam mnogo značilo u daljem radu kluba i sigurni smo da bi sa neke druge važne pozicije u našem klubu, uspeo da nam pomogne da dovedemo klub na nivo koji smo zajedno pre par godina zacrtali. A to je sam evropski i svetski vrh. Klub će pokušati da iz ove trenutne krize koju ima sa stručnim štabom, u prvom periodu, izađe uz pomoć trenera iz sopstvenog pogona i nadamo se da ćemo nakon svega biti još bolji i snažniji – zaključio je predsednik kluba Nikola Malbaša.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘TEŠKO JE PRIČATI BILO ŠTA, MORAMO DA PRETRPIMO KRITIKE’: Selektor ‘orlova’ razočaran nakon jučerašnjeg debakla, traži krivicu u samom sebi!

‘SVI ZNAMO KO JE I ŠTA JE SAŠA ILIĆ’: Talentovani vezista Brđana blista na pripremama, otkrio od koga može najviše da nauči!