0
Domaći fudbal

Djordje Jovanovic (L) and head coach Sasa Ilic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘UVEK JE LEPO KAD SE DOBIJE’: Saša Ilić blista nakon jučerašnje pobede – otkrio kakav je ‘status’ Srđana Mijailovića, a za Jovanovića nije štedeo pohvale!

Objavljeno: 23.01.22 u 19:50

Čukarički je pobedom startovao na pripremama.

Već drugog dana priprema u Antaliji, ekipa sa Banovog brda je pobedila Kuban iz Krasnodara minimalnim rezultatom 1:0. Šef stručnog štaba Čukaričkog, Saša Ilić, pohvalio je sve aktere meča.

– Rezultat nije bio primaran, mada je lepo kada se dobije. Međutim, zadovoljan sam načinom kako smo izgledali. Odigrali smo utakmicu protiv Kubana sa dve ekipe, po poluvreme, i dosta dobro je to izgledalo. Ono čime sam najviše radujem jeste to što idemo ka tome kakav Čukarički bi trebalo da bude na proleće – rekao je Ilić i dodao:

Ne volim nešto da izdvajam, sadovoljan sam kako je izgledala ekipa. Izuzev par igrača koji su morali bolje, ali to ćemo ostaviti za naše interne razgovore. U svakom slučaju, zadovoljan sam sa većinom. Izuzev tih par igrača koji su pravili neke određene greške koje ne treba da prave. Način na koji smo danas izgledali, gledajući koji je deo priprema, je dosta dobar.

Legendarni fudbaler se dotakao i prelaznog roka, pa ne krije zadovoljstvo što Srđan Mijailović ostaje na Banovom brdu, iako su mnogi verovali da će ovaj fudbaler obući dres Partizana.

– Sad u ovom trenutku, mi imamo igrače sa kojima sam ja zadovoljan ukoliko ostanemo na okupu. Kao što sami znate, Čukarički živi od prodaje igrača. Ukoliko se desi da neko ode, da dođe dobra ponuda za klub, mi nećemo praviti probleme tom igraču. Onda, shodno odlascima videćemo i za dolaske.

Postoji interesovanje Partizana za Srđana Mijailovića. On je izuzetno bitan šraf u našoj ekipi, pozitivan momak, fantastičan igrač. Ne znam dokle su odmakli ti pregovori, u svakom slučaju ja sam srećan što je on tu s nama – rekao je Ilić.

Trener Čuke je posebno pohvalio sjajnog napadača, Đorđa Jovanovića.

– Ja sam sa Đoletom igrao, sada ga i treniram. Ono što sam pričao pre nekoliko godina kada sam igrao s njim, to je jedan od najtalentovanijih napadača s kojima sam igrao u ne tako mojoj kratkoj karijeri. Malo je sredio glavu i očekujem puno od njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter