0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić

SUSRET SPORTSKIH DIREKTORA VOJVODINE I PROLETERA: Prisetili su se starih uspomena, čuli su se i poučni saveti! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.22 u 22:57

Bio je to prijatan razgovor.

Sportski direktor Proletera Zdravko Kuzmanović i sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski susreli su se u Turskoj, gde i jedna i druga ekipa provode zimske pripreme. Njih dvojica su imali mnogo zajedničkih tema, a jedna od njih bila je i Serija A u kojoj su tokom svoje karijere nastupali.

Dunđerski, koji je od Kuzmanovića stariji 15 godina, u Italiju je došao 1997. godine, potpisavši ugovor sa Atalantom. Sezonu 2001/02 proveo je na pozajmici u Komu, dok je potom nosio dres Treviza od 2002. do 2004. godine.

Sa druge strane, Kuzmanović je od 2007. do 2009. godine nastupao za Fiorentinu. Nakon toga, u Italiju se ponovo vratio 2013. godine kada je potpisao ugovor sa Interom, a 2016. nosio je dres Udinezea.

Prava bomba odjeknula je kada je Kuzmanović postao sportski direktor Proletera, a iskusni Dunđerski, imao je šta da posavetuje mlađeg kolegu kome je ovo prvi posao sportskog direktora nakon vrlo uspešne fudbalske karijere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter