0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ MOŽE DA BUDE ZADOVOLJAN: Zvezda odradila još jedan uspešan trening, crveno-belima se priključila velika legenda! (FOTO)

Objavljeno: 23.01.22 u 19:24

Fudbaleri Crvene zvezde borave u Antaliji, gde se jakim intenzitetom spremaju za nastavak sezone, te su tako odradili i drugi trening jedanaestog dana priprema.

Kao što je to slučaj na svakom treningu, i današnji popodnevni su započeli zagrevanjem. Na daljem delu terena, uz aut liniju bile su postavljene elastične trake i balans lopte, dok su se fudbaleri zagrevali sa fudbalskim loptama uz istrčavanje kratkih deonica.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dok je trajalo zagrevanje, stručni štab je postavio manekene na teren. Crveno-beli igrači su stali na unapred određene pozicije i usledilo je uvežbavanje pas igre i akcija. Potom su prvotimci uneli gol na šesnaesterac i odigrali partiju na dva gola, s tim što je na polovini napad sproveden četiri prema šest, u četiri serije.

Viđeno je mnogo lepih poteza i akcija, ali su se i defanzivci odlično pokazali. Stručni štab je isprobavao različite igrače na više pozicija, pripremajući ,očigledno, posebne varijante pod kojima će Zvezda da „cepa“ odbrane protivnika u nastavku sezone.

FOTO: FK Crvena zvezda

Najvažnije je da su svi fudbaleri zdravi, ali su Lučić i Bakajoko ipak trenirali po specijalnom režimu, kako bi stigli saigrače po fizičkoj pripremi. Ono što je zanimljivo jeste da se ekipi priključio i Vladimir Petrović Pižon, koji će posebno raditi sa mladim igračima, kojih je na pripremama dvanaest, ali i pomagati savetima šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

Za sam kraj treninga, prvotimci su pomerili gol na polovinu terena i po hladnoj i vetrovitoj večeri završili trening igrom na dva gola. Fudbalere i sutra očekuje nastavak u istom ritmu, odnosno dva treninga u danu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter