0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

SERIJA A: Fiorentina nemoćna bez Vlahovića – Napoli rutinski završio posao, Torino i Sasuolo podelili bodove!

Objavljeno: 23.01.22 u 17:22

U okviru 23. kola Serije A, fudbaleri Kaljarija i Fiorentine podelili su bodove, pošto je rezultat nakon 90 minuta bio 1:1.

Tek sada vidimo koliko zapravo Dušan Vlahović znači Fiorentini, srpski reprezentativac danas nije bio u protokolu pošto je dobio pozitivan test na korona virus. Kaljari je doživeo šok na samom startu utakmice kada je sudija dosudio penal za ‘ljubičaste’, međutim Boris Radunović uspeo je sjajnom intervencijom da sačuva svoju mrežu.

U 47. minutu Kaljari je stigao u vođstvo, Pereira je uputio fenomenalan centaršut, a Žoao Pedro je uspeo da matira protivničkog golmana. Rikardo Sotil se u 75. minutu upisao u strelce, i tako stavio tačku na ovu utakmicu.

Ekipa Torina remizirala je sa Sasuolom na svom stadionu – 1:1. Iako su domaći imali prednost skoro 75. minuta, tim za koji nastupaju Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić nije uspeo da ostvari nova tri boda.

Sanabrija je doveo Torino u prednost u 16. minutu meča, a izjednačujući pogodak postigao je Raspadori u 88. minutu.

Napoli je demolirao Salernitanu na domaćem terenu ubedljivim rezultatom 4:1. Žuan Žezus je prvo pogodio u 17. minutu, da bi jedini gol za goste postigao Bonacoli u 33. minutu. Za 2:1 pogodio je Merens sa bele tačke, a potom se i Rahmani upisao u strelce. Konačan rezultat postigao je Insinje u 53. minutu, kada je bio siguran sa bele tačke.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter