0
Fudbal

FOTO: CAF_Online

RAT NA TERENU U AFRICI: Fudbaler Zvezde jedan od tragičara! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.22 u 20:23

Završen prvi meč nokaut faze!

Fudbaleri Burkine Faso eliminisali su selekciju Gabona u prvom meču osmine finala Afričkog kupa nacija nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 1:1 (7:6). Fudbaler Crvene zvezde, Gelor Kanga, ispao je jedan od tragičara susreta jer je promašio penal u trećoj seriji, ali su još dva njegova saigrača kasnije bila neprecizna pa je tako prolaz pripao ekipi sa zapada Afrike.

Gol za prednost Burkine Faso sredinom prvog poluvremena postigao je Bertrand Traore, fudbaler Aston Vile, a isti fudbaler je nešto ranije promašio penal za nominalnog domaćina. Gabon je izjednačio autogolom Adama Gire u nadoknadi drugog poluvremena.

Utakmica je obeležena grubom igrom pa smo danas videli neverovatnih 60 prekršaja, i čak 14 žutih kartona, dok je zbog druge javne opomene reprezentativac Gabona, Sidni Obisa isključen sredinom drugog poluvremena. Tim Burkine Faso čeka boljeg iz duela Nigerije i Tunisa koji je po rasporedu u nedelju od 20 časova po našem vremenu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter