0
Evropske lige

(191006) -- PARIS, Oct. 6, 2019 (Xinhua) -- Players of Paris Saint-Germain celebrate scoring during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers at Parc des Princes in Paris, France, Oct. 5, 2019, (Photo by Jack Chan/Xinhua)

PSŽ NEMILOSRDAN U DRUGOM POLUVREMENU: Prvenac Ramosa protiv Srbina!

Objavljeno: 23.01.22 u 23:42

PSŽ još jednom ubedljivom pobedom povećao prednost!

Poznato je da fudbaleri kluba iz prestonice imaju drastično veći kvalitet od kolega iz ostatka lige, a to su na svojoj koži večeras osetili fudbaleri Rema. Parižani su ubedljivo slavili na domaćem terenu rezultatom 4:0, od čega su tri gola pala u nastavku igre, uključujući i prvi gol Serhija Ramosa u dresu Svetaca. Predrag Rajković i pored 4 primljena gola imao nekoliko solidnih odbrana i sprečio ubedljiviji poraz.

Utakmica je bila tvrda i bez mnogo prilika sve do gola Marka Veratija u samoj završnici prvog poluvremena. Nakon toga na isteku sat vremena igre gosti počinju da gube snagu, a PSŽ postiže čak tri gola u 13 minuta. Prvi je, kao što je već spomenuto postigao Ramos, drugi je bio autogol Vuta Fesa, dok je konačni rezultat postavio Danilo na asistenciju Mbapea.

Klub iz Pariza je prvi na tabeli sa 11 poena više od drugoplasirane Nice, dok je gost iz Bretanje na 14. poziciji sa 5 bodova više od Meca i opasne zone.

OSTALI REZULTATI DANAS I TABELA:

Mec 0 – 2 Nica  

Anže 2 – 1 Troa 

Bordo 4 – 1 Strazbur 

Klermon 2 – 1 Ren 

Nant 4 – 2 Lorijen 

Monpeje 3 – 2 Monako 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter