1
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

PROLETER STIGAO U ANTALIJU: Ekipa sa Slane Bare ‘pali motore’, u Turskoj će odigrati čak pet utakmica! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 23.01.22 u 12:50

Ekspedicija FK Proleter predvođena sportskim direktorom Zdravkom Kuzmanovićem stigla je u Antaliju u svoju bazu za naredne dve nedelje.

Proleter je zajedno sa ekipama Partizana, Napretka i Spartaka zakupio čarter avion i nakon sat i 45 minulta prijatnog leta stigao u sunčanu Antaliju, tačnije u hotel Titanik Golf Deluxe.

FOTO: FK Proleter

Ekipu je u hotelu dočekao generalni direktor Amir Bislimi koji je došao ranije kako bi proverio da li je sve obezbeđeno od uslova za smeštaj i trening. Po dolasku u hotel igrači su zadužili sobe i imali ručak,dok je prvi trening zakazan za danas popodne.

Temperatura u Antaliji je 10 stepeni, u hotelu ima još 4 ekipe iz Rusije, Kazahstana, Belorusije,tako da neće biti problema oko organizovanja pripremnih utakmica.

Ekipa Proletera ostaje u Turskoj 14 dana, povratak je zakazan za 6. fabruar i za to vreme odigraće 5 utakmica.

Sef stručnog štaba Proletera Dusan Bajić odlucio je da na pripreme u Belek krene 24 igrača, a to su: Nikola Petric, Nikola Ninković, Branislav Milosević, Branislav Jovanović, Nebojša Skopljak, Andrija Kaluderović, Aleksandar Tanasin, Marko Vukasović, Stefan Tomović, Veliko Mladenović, Ognjen Mitrović, Nikola Marjanović, Luka Ljeskić, Filip Nović, Kadir Pepió, Dorde Vladisavljević, Veliko llić, Strahinja Stojanović, Stefan Mihailović, David Dunderski, Lazar Kojić, Bertalan Kun, Jovan llić i Matija Gluščević.

Članovi stručnog štaba koji su takođe doputovali u Tursku su: pomoćni treneri – Gojko Kačar, Sekula Rasiovan i Nemanja Miljanović, trener golmana Vojislav Vukić, kondicioni treneri – Marko Kuridža i Aleksandar Ilić, fizioterapeuti – Stefan Dimitrov i Ljubiša Dimitrov kao i doktor ekipe Vladimir Čolaković.

Osim igrača i članova stručnog štaba tu su još i sportski direktor – Zdravko Kuzmanović, član uprave – Goran Antić, komesar za bezbednost – Branislav Lazić i ekonom – Slavko Jeremić, a na aerodromu su ih dočekali generalni direktor – Amir Bislimi i članovi uprave Rastko Kovačević, Vanja Matković i Nikola Jovanović.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter