0
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic Zach LeDay (L) Yam Madar (R) Nemanja Dangubic Partizan v Mega-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 20.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN ŽELI DA SE OPORAVI OD MEČA SA MEGOM: Sledi gostovanje Turk Telekomu – Madar i Panter poručuju da su spremni! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.22 u 22:27

Žele da se vrate na pobednički kolosek.

Košarkaši Partizana, gostovaće ekipi Turk Telekoma u 11. kolu Evrokupa već u utorak 25. januara. Crno-beli su pre 3 dana doživeli iznenađujući poraz od Mege i to trojkom u poslednjoj sekundi, a pred put u Tursku trener Željko Obradović poručuje da je Turk Telekom ista ekipa, ali je došlo do promene trenera.

– U dobrom smo raspoloženju, spremamo se, znamo da je to ekipa koja je pre svega promenila trenera i novi trener je uveo neke nove stvari. Uglavnom su igrači isti i oni večeras igraju utakmicu u turkosm prvenstvu i videćemo u kom sastavu bi mogli da bude. S obzirom da im recimo Harison ne igra prvih mesec dana. Imamo skauting iz prve utakmice, ali sigurno da je trener uneo neke nove izmene, počeo je Željko Obradović.

Sa druge strane, mladi plejmejker Partizana Jam Madar idao je do znanja da je tim uradio sve kako bi se digao nakon prošlog meča.

– Pripremili smo se. Spremni smo za borbu. Učinili smo sve što je potrebno kao tim da se dignemo nakon prošle utakmice. Sigurno će biti drugačije, ali ćemo se mi potruditi da igramo svoju igru, kako i uvek, istakao je Madar.

from left Yam Madar Dallas Moore Zach LeDay Kevin Punter
Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 23.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Jedan od najboljih košarkaša crno-belih Kevin Panter zaključio je da će biti znatno teže nego kod kuće, kada je Partizan slavio.

– Dobili smo ih prošlog puta, ali ovo će biti utakmica za sebe. Ovo je gostovanje, znamo da će biti teže nego kod kuće. Moramo da se dignemo nakon Mege, to je bio katastrofalan poraz. Cilj nam je da se vratimo na pobednički kolosek, rekao je Kevin Panter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter