0
Evropske lige

Fudbal Kup Srbije season 2016-2017-Quarter Final Vozdovac v Partizan Leonardo Beograd, 05.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PA OVO JE HIT: Leonardo potpisao za brazilskog niželigaša, oni ga predstavili na način koji će oduševiti Grobare!

Objavljeno: 23.01.22 u 14:18

Miljenik navijača Partizana pred novim izazovima.

Ima dosta stranaca koji su ostavili dubok trag u srpskom fudbalu i za relativno kratko vreme postali miljenici navijača. E jedan od takvih je Brazilac Leonardo, koji je zahvaljujući svojim sjajnim partijama postao ljubimac navijača Partizana.

Nakon godinu dana pauze, Leonardo se konačno vraća fudbalu. On je potpisao ugovor za brazilskog niželigaša Maringu, koja se takmiči u šampionatu Paranaensea.

Njegov novi klub ga je predstavio kao veliko pojačanje.

– Odabrao sam Maringu da se vratim u Brazil iz nekoliko razloga – prvo zato što sam blizak sa svojom porodicom, koja je iz Andire, drugo zato što sam upoznao projekat kluba, poznajem ljude koji su ovde, želim da pomognem i da budem deo ovog razvoja i treće, jer ovde postoji fantastična struktura rehabilitacije i treninga u kojoj sam se osećao veoma dobro. Klub je sastavio veoma kvalitetan tim za ovaj tang takmičenja i siguran sam da ćemo ostvariti početne ciljeve, a to je da Maringa osvoji titulu – rekao je Leonardo nakon potpisivanja ugovora.

Maringa je na svom sajtu istakla da je Leonardo dok je nosio dres Partizana bio ‘idol kluba’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maringá Futebol Clube (@maringafc)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter