0
AdmiralBet ABA Liga

NOVA BOMBA U ABA LIGI: Evroligaški igrač se seli u nekada ljutog rivala! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.22 u 20:42

Klubovi na Jadranu ne miruju!

Podgorička Buduđnost se ozbiljno pojačava na poziciji organizatora igre. Klub iz Crne gore doveo u svoje redove pojačanje iz Evrolige. Kendrik Peri, doskorašnji plejmejker Panatinaikosa novi je član ‘plavo belih’ potvrdio je klub iz Podgorice na svojim društvenim mrežama.

Momak sa Floride se nije baš snašao u Evroligi, pa je u slaboj sezoni Panate beležio samo blizu 5 poena i nešto manje od 2 skoka i asistencije po meču. Peri je visok 185cm i najbolje se snalazi na poziciji jedan, a do sada u karijeri je nastupao za čak 3 ekipe iz ABA lige, Karpoš Sokoli, Megu i Cedevita Olimpiju gde je i skrenuo pažnju najvećih klubova na sebe.

Aleksandar Džikić i ostatak stručnog štaba smatra da u Kendriku mogu da dobiju solidnog razigravača i nekoga ko može kvalitetno da organizuje igru kada Kobs nije na terenu ili u tandemu sa njim. Najbolji meč ove sezone je bio u Atini protiv CSKA iz Moskve gde je ubacio 15 poena uz šut sa distance 3/3, ali on ove takmičarske godine igra ni blizu kao u Sloveniji pa se Budućnost nada da će od Perija dobiti partije iz tog perioda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter