Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in , , ,

MORA ŠTO PRE DA SE IZJASNI: Direktoru Fiorentine prekipelo, traži od Srbina da se odluči već jednom!

Čeka se Vlahovićeva odluka.

Mesecima unazad Dušan Vlahović je tema broj jedan u Italiji. Zbog svojih fenomenalnih partija, Srbin se našao na meti nekoliko evropskih klubova. Ono što ceo fudbalski svet zanima, jeste to gde će naš reprezentativac nastaviti karijeru.

Direktor Fiorentine Džo Barone istakako je da za Vlahovića još uvek nema nijedna zvanična ponuda, kao i to da sam fudbaler mora da donese odluku povodom situacije o potencijalnom transferu.

– Želim da pričam o Fjorentini, koja igra danas i zaslužuje svu pažnju kluba i navijača. Svakoga dana pričamo o tome i kao što smo nedavno rekli, Fjorentina nije dobila nijednu ponudu. Bili smo vrlo jasni, otvoreni smo za sve, ali želimo jasnoću – rekao je Barone za Skaj Italija.

Arsenal je navodno spreman da za Dušana Vlahovića izdvoji sumu od 70 miliona evra.

– Želimo jasnoću od igrača i njegovih saradnika. Fjorentina ima budućnost, koja nije samo današnja utakmica, radi se i o budućnosti grupe, navijača i grada. Moramo i na to da se koncentrišemo – naveo je Barone.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NEVIĐENA GLUPOST: Ovo se retko viđa, pogledajte kako je Grafičar zaradio penal na pripremama! (VIDEO)

SENZACIONALAN TRANSFER: Iz Igokee u Fenerbahče – Dodik otkrio koliko će zaraditi tim iz Laktaša!