0
Evropske lige

MOGU DA ODAHNU: Velikan blizu obezbeđivanja jednog od najboljih igrača!

Objavljeno: 23.01.22 u 22:05

Defanzivac pred potpisom novog ugovora!

Nije Milan preterano aktivan na ovogodišnjem merkatu i pored povrede Simona Šera koji neće biti na terenu do kraja sezone, sedmostruki šampion Evrope do sada nije izašao na tržište i pored brojnih najava. Ipak, sportski direktor Rosonera, Paolo Maldini, ne krije da rade punom parom na ostanku najboljih igrađa u klubu i da je novi ugovor sa Teom Ernandezom gotovo dogovoren.

„Ostaje da utanačimo sitne detalje produžetka saradnje, ali blizu smo, sledeće nedelje ćemo se sresti sa Teovim agentom“ izjavio je legendarni defanzivac.

Čak je i sam Francuz relativno skoro izjavio kako bi želeo da ostane u Milanu: „Veoma sam srećan u klubu, razgovaramo o obnovi mog ugovora i za sada stvari idu prilično dobro“ rekao je bek za Atletik.

Teo je na San Siru od 2019. godine i sve vreme je među glavnim igračima kluba iz Milana. Nastupao je za tip 105 puta i postigao 19 golova i dodao 20 asistencija. Ove sezone Ernandez je nosio crveno-crni dres 18 puta i ima učinak od četiri gola i pet asistencija, dok od skoro može da se pohvali i sa nošenjem kapitenske trake.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter