0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Zove nas najveći derbi Londona!

Objavljeno: 23.01.22 u 10:00

Odlična ponuda danas!

Ovu sportsku nedelju završićemo sa nekoliko veoma zanimljvih utakmica koje se igraju u najjačim ligama u Evropi. Izbor je veliki, ali predlažemo da obratite pažnju na golove jer vikend je veoma efikasno počeo pa bi mogao tako i da se završi. Navijaćemo za Bordo da se spase u Ligi 1, tražiti boljeg iz najvećeg derbija Londona između Čelsija i Totenhema i nema sumnje da nas očekuje „ludnica“ na „Stamford bridžu“, a za kraj je tu i potencijalna goleada u San Sebastijanu.

Bordeaux – Strasbourg GG (1.62)

Bordo je jedan od klubova sa najbogatijom tradicijom u Francuskoj i prosto ga je teško gledati kako igra ove sezone. Samo tri pobede iz 21 utakmice su daleko ispod očekivanja i renomea ovog bivšeg šampiona, pa je zato u opasnoj zoni, ali se svi nadaju da će smoći snage da opstane u eliti. Strazbur je četvrti na tabeli i može da računa da će do kraja ostati u borbi za neko mesto koje vodi u Evropu, a potencijalno i u Ligu šampiona. Poslednja tri meča u ligi Bordo je izgubio, a Strazbur je dobio pa je favorit, a u prvom delu sezone kod kuće je slavio sa 5:2.

Chelsea – Tottenham 1&0-3 (2.30)

U poslednja četiri kola u Premijer ligi Čelsi je tri puta igrao nerešeno i jednom izgubio, pa je izgubio korak za vodećim Mančester sitijem koji će najverovatnije osvojiti novu titulu. Ipak, bore se londonski plavci za ostanak u vrhu, ali Totenhem nadire. „Pevci“ imaju osam bodova manje i četiri meča manje od Čelsija pa ovaj susret može da bude jedan od odlučujućih u sezoni za njihov proboj u sam vrh. Totenhem nema poraz u poslednjih devet utakmica, pa Kejn i društvo izgledaju sve opasnije. Ipak, smatramo da će Čelsi odigrati najbolje kada bude najpotrebnije uprkos problemima u svlačionici.

Torino – Sassuolo GG&3+ (1.93)

Torino je u poslednjih pet mečeva u ligi upisao četiri pobede i nalazi se na sjajnom 9. mestu, dok je Sasuolo malo ispod i predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Gotov svaki njihov meč obiluje golovima, a samo onaj u prvom delu šampionata završen je minimalnom pobedom Torina. Prošle sezone igrali su 3:2 i 3:3 pa i sada očekujemo golove jer je napadački instinkt u genetskom kodu ovih timova.

Real Sociedad – Getafe 1&D2+ (2.33)­

Sosijedad je od početka prvenstva u vrhu tabele i sada je na petom mestu, ali sa istim učinkom kao i Atletiko Madrid koji je na poziciji 4 i zauzima mesto koje vodi u Ligu šampiona. Do kraja ćemo gledati atake kluba iz San Sebastijana u želji da se domogne evropske elite što bi za njega bio izuzetan uspeh. Hetafe je zato dva mesta iznad opasne zone i dolazi u goste po bar bod pa treba očekivati nešto zatvoreniji pristup. U prvom delu sezone u predgrađu Madrida bilo je 1:1, ali je sada Sosijedad u naponu forme posebno posle pobede nad Atletikom od 2:0 u Kupu Kralja.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter