0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MBAPE PITAO IBRAHIMOVIĆA GDE DA NASTAVI KARIJERU: Zlatan otkrio šta mu je rekao – ovo može vrlo brzo i da se ostvari!

Objavljeno: 23.01.22 u 09:31

Ta opcija je sasvim realna.

Već duže vreme priča se o tome da je Kilijan Mbape nezadovoljan u PSŽ-u i da će napustiti ekipu. nema sumnje da nas očekuje zanimljivo leto, a kako stoje stvari, sve ide ka tome da će francuski fudbaler otići bez obeštećenja, što bi bila prava katastrofa za klub.

Interesovanje za njega je postojalo ranije, mnogi evropski velikani su ga želeli u svojim redovima, ali nisu uspeli da se dogovore sa francuskom ekipom. U intervjuu za Lekip, Zlatan Ibrahimović je istakao da je lako provesti čitavu karijeru kod kuće, a potom je pričao i o mladom Mbapeu.

Zlatan Ibrahimovic UEFA Europa League, Crvena Zvezda – Milan. Round of 32 , 1st leg 18.2.2021. Feb. 18. 2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

– Imao sam priliku da igram za različite klubove u različitim državama. Tako sam učio i napredovao. Lako je provesti celu karijeru kod kuće, počeo je Ibrahimović.

Potom je Zlatan otkrio da ga je jednom Kilijan pitao za savet, kada mu je on sa zadovoljstvom odgovorio.

– Samo Kilijan može da odgovori na to pitanje (gde će igrati u budućnosti). Zavisi od toga šta želi i šta misli. Tačno je da me jednog dana pitao za savet, a moj odgovor je bio: ‘Da sam na tvom mestu, otišao bih u Real Madrid, istakao je Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter