0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

KAKO JE ATLETIKO DOŠAO DO ČUDENOSG PREOKRETA PROTIV VALENSIJE: Dva gola u nadoknadi vremena za veliko slavlje! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.22 u 10:24

Vrhunska predstava u završnici.

Fudbaleri Altetiko Madrida su sinoć u 22. kolu La Lige savladali Valensiju i to nakon fantastičnog preokreta u nadoknadi vremena. Rezultat je bio 3:2, a nakon ovog trijumfa Madriđani su na 4. mestu španskog prvenstva sa 3 boda više od Sosijedada koji ima i meč manje.

Videlo se već na startu meča da gosti imaju veliku želju da se dokažu i da trijumfuju, pa ih je do vođstva doveo Junus Musa u 25. minutu. Već pred kraj prvog dela igre, Valensija je imala dva gola prednosti, a najzaslužniji za to bio je Ugo Duro, koji je u 44. minutu zatresao mrežu domaćih.

Drugo poluvreme donelo je buđenje Madriđana, pa je u 64. minutu Mateus Kunja smanjo rezultat na 2:1. Kada se činilo da će gosti ipak doći do pobede, Atletiko je u nadoknadi vremena iznenadio i sam sebe.

Prvo je Anhel Korea u 91. minutu doneo izjednačenje, dok je potom pobednički pogodak postigao Mario Ermoso 2 minuta kasnije. Nakon nekoliko fantastičnih dodavanja, jednog čak i petom, domaći su stvorili stopostotnu šansu, a Ermoso je to uspeo da realizuje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter