FOTO: FK Crvena zvezda
in , ,

CRVENO-BELI SE VRATILI NA TEREN: Gotov je odmor za četu Dejana Stankovića, popularnog ‘Mistera’ jedna stvar može posebno da raduje! (FOTO)

Nakon dva slobodna dana koja su iskoristili kako bi napunili baterije, fudbaleri Crvene zvezde su se danas vratili na teren sportskog centra „Kalista“ u jutarnjim časovima.

U 11 sati, izašli su na teren po sunčanom, lepom, ali i vetrovitom vremenu. Prvih petnaest minuta proveli su u aktivaciji, kao što je to i inače slučaj.

Odradili su vežbe, a potom su prešli na teren. Usledio je rad sa loptom, ali i rad na taktici. Nakon postavke na terenu, crveno-beli fudbaleri su uvežbavali pas igru. Detaljno se radilo na taktici, kao i na uvežbavanju akcija.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zadovoljan je bio, posle tridesetak minuta rada na ovom segmentu igre, trener Dejan Stanković onim što su pokazali njegovi igrači. Po završetku svake uigrane akcije imali su zadatak da pogode mali gol koji se nalazio u velikom golu, što im je i pošlo za rukom, te je tako Mister mogao da bude zadovoljan njihovim izdanjem na terenu.

Ono što takođe može da raduje šefa struke našeg tima jeste to da su se Vladimir Lučić i Aksel Bakajoko, nakon oporavka od korona virusa, priključili ekipi na pirpremama, te će tako moći da računa na njih na predstojećim mečevima.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kada je završen rad sa loptom, usledilo je istrčavanje dužina terena različitim intenzitetom. Podeljeni su bili fudbaleri u dve grupe, a stručni štab im je davao podršku, kako bi nakon napornog rada izdržali i ovaj deo treninga. Posle gotovo 90 minuta, završili su prepodnevni rad. Igrači će se i popodne vratiti na teren gde ih očekuje nastavak rada i pre svega, pripreme za kontrolnu utakmicu koja sledi za dva dana.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘IDEM DA BIH SE VRATIO NA VELIKA VRATA’: Najmlađi golman u istoriji Superlige željan prave šanse!

PROLETER STIGAO U ANTALIJU: Ekipa sa Slane Bare ‘pali motore’, u Turskoj će odigrati čak pet utakmica! (FOTO)(VIDEO)