0
Domaći fudbal

Sasa Stamenkovic Scepovic UEFA Europa League, Group stage, FK Partizan - Neftci FK, .Belgrade, Serbia, Thursday, September 20, 2012. (credit & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

VRATIO SE: Nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde ponovo u Superligi Srbije!

Objavljeno: 22.01.22 u 10:51

Povratak nakon 11 godina!

Iskusni čuvar mreže Saša Stamenković vraća se u srpski fudbal nakon punih 11 godina igranja u inostranstvu. Prema poslednjim informacijama, on će pojačati ekipu Novog Pazara koja se grčevito bori za opstanak. Angažovanjem zaista preiskunog golmana, sigurno će dobiti na toliko potrebnom kvalitetu.

Profesionalna karijera Saše Stamenkovića traje još od 2003. godine, kada je zabeležio prvi nastup za Dubočicu.. Iz Dubočice otisnuo se u Radnički iz Kragujevca, nakon čega je branio za Napredak iz Kruševca, a potom i Crvenu zvezdu. Nakon Crvene zvezde usledilo je njegovo internacionalno iskustvo.. Branio je za Nefči, Kerkiru, Okzhetpes i Sabah.

Dobro poznato lice na terenima Superlige Srbije!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter