0
Evropske lige

FOTO: Twitter

UZAVRELO U LIVERPULU: Gigant ponovo pao, iz publike leteli predmeti! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.22 u 16:11

Stiven Džerard pobedio najljućeg rivala!

Aston Vila pobedila na Gudisonu ekipu Evertona minimalnim rezultatom, a strelac jedinog gola u nadoknadi vremena prvog poluvremena bio je Argentinac Emilijano Buendija, koji je nakon kornera bio najviši u šesnaestercu. Takođe dok su gosti proslavljali gol flaša iz publike je bačena na teren pa su bekovi Vile, Lukas Dinje i Meti Keš ostali na travi.

 

U drugom poluvremenu Everton je pokušao da pritisne tim iz Birmingema ali nije uspeo da uradi ništa konkretnije, osim jedne šanse Rišarlisona u samoj završnici kada su defanzivci Aston Vile odlično reagovali, pa je debi igračke legende ‘Karamela’, Dankana Fergusona na poziciji privremenog menadžera prošao neuspešno.

Everton je na 16. poziciji sa samo 19 osvojenih bodova u dosadašnjem toku sezone, i imaju 5 više od Votforda koji je prvi ispod crte,i ne znaju za trijumf u poslednjih 5 kola dok je tim Stivena Džerarda na desetom mestu sa 26 bodova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter