0
Evropske lige

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ŠTA SE TO DEŠAVA U FULAMU: Mitrović nije u sastavu za utakmicu protiv Stouka – navijači ne znaju razlog!

Objavljeno: 22.01.22 u 15:54

Nadamo se da nije u pitanju povreda.

Srpski napadač i najbolji fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović nije u sastavu za utakmicu koju njegova ekipa igra protiv Stouka. Pomenuti duel počinje za svega nekoliko minuta, a trenutno nije poznato zašto je napadač van tima.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije je postigao 27 golova na 24 nastupa ove godine. Atletik koji je ovu informaciju preneo, nije istakao detalje svega, pa se naamo da srpski as nije povređen.

Zbog svega ovoga, trener Marko Silva je morao da traži alternativu u napadu, pa će se umesto Mitrovića u napadu naći Bobi de Kordova-Rid.

Fulam je trenutno lider Čempionšipa sa 54 boda. Oni su na 26 mečeva zabeležili 16 pobeda, 6 remija i 4 poraza. Prvi pratilac im je Bormut sa 5 bodova manje,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter