BELGRADE, SERBIA - JUNE 29: Nemanja Bjelica of Serbia in action during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament Group A match between Dominican Republic and Serbia at Aleksandar Nikolic Hall on June 29, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
in ,

„SLIKE PONEKAD GOVORE VIŠE OD REČI“: Miško Ražnatović objavio da je Bjelica potpisao novi ugovor – evo detalja!

Igra zaista izvanredno.

Srpski košarkaš i nekadašnji MVP Evrolige Nemanja Bjelica, ove sezone je konačno pronašao pravi tim koji mu odgovara. On nosi dres Golden Stejt Voriorsa, gde se savršeno uklopio u filozofiju igre Stiva Kera.

Srpski as ne postiže mnogo poena, ali je njegova uloga vrlo značajna za Ratnike. Naime, svojom sjajnom kontrolom lopte, pravi velike probleme visokim igračima, koje izvlači van linije za 3 poena i tako otvara mnogo prostora u napadu saigračima. Takođe, pored svega toga, aktivan je na skoku, ali i u razigravanju, a više puta su ga pohvalili i Ker i Drejmond Grin.

Sada je prema najavama američkih medija, postao novi klijent Eksel sports-a. To je menadžerska agencija čiji je član i Miško Ražnatović, a koja sarađuje sa mnogim vrhunskim sportistima, među kojima su Blejk Grifin, Si Džej Mekalum i mnogi drugi.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OPŠIRAN INTERVJU DUŠANA TADIĆA ZA FSS: Možemo da ponovimo uspeh Hrvata iz Rusije – Vlahović pre Halanda, sa Mitrovićem i zatvorenih očiju! (VIDEO)

OGROMAN PREOKRET U SLUČAJU NJEGOŠ PETROVIĆ: Kaljari otpao, Zvezdin fudbaler ide u Španiju!